nsw

DOOR DE OORZAAK VAN UW GEWICHTSTOENAME TE BEHANDELEN KRIJGT U HET GEWICHT DAT U WENST!!!EEN GOEDE BEHANDELING BEGINT BIJ DE JUISTE DIAGNOSE.
Ook zo genoeg van diëten?

En calorieën tellen?

En het jojo-en?

Je beweegt genoeg maar het verminderd niet je gewicht?

Je eet daarbij zo gezond mogelijk maar het mag niet baten?

Dit komt omdat bij meer dan de helft van de mensen met overgewicht een lichamelijke en/of emotionele/mentale oorzaak succesvol afslanken in de weg staat.

Wil je weten waarom gewichtstoename niet alleen met eten te maken heeft? Wil je dus ook wel eens weten wat daarvan nu de oorzaak kan zijn? Benieuwd naar wat we allemaal lichamelijk kunnen onderzoeken wat het vet verbranden tegen houdt? Wel eens aan gedacht dat gebeurtenissen uit het verleden iets met je overgewicht te maken kunnen hebben? En weet je dat vervelende gedachten of hardnekkige overtuigingen jouw afslanken in de weg kunnen staan?

Wij willen je graag helpen om de oorzaken te achterhalen en dan samen op weg te gaan naar een slanker lichaam. Weet dat dit een traject gaat worden waarin je de leukste ontdekkingen van jezelf doet. Weet ook dat je veranderingen zult moeten aanbrengen wil je het gestelde doel halen. Dat zal ook de nodige frustraties met zich meebrengen maar daar slepen we je wel doorheen. Wees in ieder geval geduldig en geef jezelf de tijd. Je overgewicht is ook niet in een aantal dagen/maanden ontstaan.

Weet dat calorieën tellen bij ons niet aan de orde is? Wel gaan we ons richten op gezonde voeding en niet op de gebruikelijke vulling.

Ook krijg je de nodige kennis aangeboden zodat je betere keuzes maakt qua eten. Wat is goed voor jou en wat kun je beter laten staan. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Zin om te ontdekken waarom je niet kan afvallen? Neem dan contact op of kom naar onze info–bijeenkomsten.


score


VOORBEELD SLIM SCORE FORMULIER
DOE DE "SLIM" SCORE TEST,

DOWNLOAD HET INVULFORMULIER HIER .....