nsw

DIAGNOSE & HERSTELEen juiste diagnose is van belang om tot een goed eind resultaat te komen.

Om tot een juiste diagnose te komen hebben we veel informatie van je nodig. Die gaan we verzamelen door middel van de volgende zaken:

De SLIM-test, die je op de website vast al gevonden hebt. Deze ingevulde test stuurt u per email naar ons toe. Vragenformulier, die krijg je opgestuurd over de mail.

Eetdagboek van 5 dagen, incl. een weekend, bijgehouden en daarna opsturen.

Dan volgt het intake-gesprek van ongeveer 1 ½ - 2 uur.

Indien nodig ontvangt je van mij een brief voor de huisarts met het verzoek om bloed te laten prikken. Dit naar aanleiding van alle verzamelde info om te kijken of er daadwerkelijk verstoringen zijn.

Na het prikken stuur je mij (per email) de uitslag toe.

Dan ga ik een HERSTEL-plan maken met tevens adviezen wat betreft voeding. Dan volgt een tweede gesprek waarin ik het HERSTEL-plan ga uitleggen en toelichten. Ik zal aangeven met welke therapieën en voedingssupplementen ik ga bijsturen/activeren om je sneller in balans te krijgen, zowel lichamelijk als emotioneel en mentaal. Dit gesprek duurt ongeveer een uur.

En dan gaat het daadwerkelijke herstel beginnen. Hierin ligt de uitdaging om alles wat aan de orde is geweest zo goed mogelijk in praktijk te brengen. Dat zal gaan met vallen en opstaan. Om gewoonten en gedragingen te veranderen kost tijd. Geef en gun jezelf die tijd. Als je weet dat echte veranderingen aanbrengen gemiddeld 9 maanden duurt hoef je jezelf ook niet steeds iets kwalijk te nemen als het een keer de mist ingaat. “Volgende keer beter!”, zeggen we dan.

Zoals al eerder beschreven gaan we op alle gebieden je bijstaan op je pad naar een slanker lichaam. Ook emotionele blokkades worden opgeruimd en mentale overtuigingen omgebogen en losgelaten.

De bedoeling is dat we in ieder geval elke maand een gesprek hebben en misschien in het begin wel 2 keer per maand. Hierin bespreken we het verloop en kun je aangeven waar je tegen aan loopt en dan kunnen we samen direct bepalen waar de begeleiding uit moet bestaan.

Naast de gesprekken gaan we ook 1 maal in de week een gewichtsmeting doen. Het is de bedoeling dat we dat gaan combineren met een informatief onderwerp voor alle deelnemers. Ook kan er dan van alles uitgewisseld worden onder elkaar. En dat allemaal onder het genot van een kop koffie of thee.

Lijkt bovenstaande een uitkomst voor je om daadwerkelijk op een juiste manier met jezelf aan het werk te gaan op weg naar een slanker lichaam?

Neem dan contact op via 036 – 5373907.