logoGCNA
================================================== ================================================== -->

De MWO (multi wave oscillator).De MWO is een apparaat met hoge frequentie/voltages tegen een zwakke stroomsterkte (in ampères) Het originele apparaat, het basis idee voor de M.W.O. therapie, kwam van de Russische wetenschapper, George Lakhovsky die rond 1920 in Parijs werkte.

Hij ontwikkelde de visie dat de genen en chromosomen in alle levende cellen constant in beweging zijn, en dat ze functioneren als kleine radio zenders en ontvangers. Bovendien zouden ze een resonerende frequentie hebben die toe te schrijven is aan hun omvang, vorm en capaciteit.
Wanneer cellen blootgesteld worden aan een breed gamma van elektromagnetische golven uit het onderste gedeelte van het "Magnetisch Spectrum", absorberen zij energie die past bij hun resonantie frequentie tijdens blootstelling aan die energie, mits de sterkte van de magnetische golven niet te sterk of te zwak is.
Na een periode van ongeveer vijftien a twintig minuten nemen de cellen geen energie meer op. Als de blootstelling aan magnetische golven langer duurt, wordt de energie afgestoten door de cellen en niet meer gebruikt.

mwo