logoGCNA
================================================== ================================================== -->

DE ASYRAUltra-moderne & zuivere scanvorm om Uw gezondheid te meten!

Sinds maart (2013) is er in het Centrum plaats gemaakt voor een nieuwe meetmethode en wel de Asyra. Een geweldige aanwinst voor iedereen die snel en doelgericht een analyse wil hebben van z’n gezondheid. Via meting is het mogelijk om in korte tijd heel veel informatie te verkrijgen vanuit uw lichaam.

De Asyra geeft alle nodige informatie over alle organen en functies/systemen in het lichaam. Tevens kan de Asyra allerlei belastingen als schimmels, bacteriën, virussen, parasieten en zware metalen opsporen. De Asyra geeft duidelijk aan waar de oorzaken liggen van de klachten op dit moment. Ook worden oplossingen aangedragen in de vorm van homeopatische middelen en/of voedingssupplementen. Homeopatische middelen om het zelfgenezend vermogen een duw in de goede richting te geven en voedingssupplementen om de bouwstoffen, die hoogstwaarschijnlijk te kort schieten en mede de oorzaak zijn van klachten, aan te vullen.


Meten is weten!

Je kunt wachten tot je klachten hebt maar je kunt ook een meting laten maken door te zien waar je staat in gezondheid.

Denk preventief en laat je op tijd doormeten door deze unieke methode in Gezondheid Centrum Natuurlijk Anders.Asyratest-2              Asyratest